Swing czy coś z DVD?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • rafal_
    Classic
    • 2012
    • 2

Swing czy coś z DVD?

Dokładnie, kompletne sprzęgło z VR6, do tego jednomasowe koło zamachowe z Golfa III i masz problem z głowy na wieki wieków, amen
    Octavia 2 1.6 Tour +LPG `11
    Yeti 2.0 TDI 4x4 `11
    Leon 1.4 TSI `10
  • osromocon
    Classic
    • 2011
    • 5

Swing czy coś z DVD?

Witam.
    Właśnie jestem na etapie składania zamówienia Octavki w wersji Ambiente. Wg cennika Swing stoi 1600, więc zastanawiam się, czy jest sens, czy może lepiej wziąć np. jakieś JVC czy Kenwooda z alledrogo na miejsce tego Swinga.
    Jak doczytałem do tej pory to po tej zmianie nie będę miał graficznego wyświetlania czujników cofania. Czy to jest dobry pomysł olania tego Swinga na rzecz czegoś z DVD?
    Przeleciałem chyba z 10 stron w dziale audio i nic podobnego nie znalazłem. Jeśli jest to proszę o wskazanie właściwej drogi.
    Pozdrawiam

Komentarz

Jeśli znasz wady i zalety kupna ORI radia to już sam powinieneś odpowiedzieć na to pytanie

Komentarz

• sdss
        Rider
        • 2010
        • 353
        • Seat

Za 2500 kupisz Columbusa, to raptem 900zł więcej niż Swing. DVD i nawigacja, czujniki i inne bajery. Jedyna wada to radio z alledrogo albo od kogoś z forum czyli gwarancja na gębe.

Było YETI Jest LEON

Komentarz

albo u mnie kupi Bolero, wyjdzie taniej niż za fabrycznego Swinga

Komentarz

• osromocon
            Classic
            • 2011
            • 5

Zamieszczone przez kross12
            Jeśli znasz wady i zalety kupna ORI radia to już sam powinieneś odpowiedzieć na to pytanie
            No właśnie nie jestem pewien czy tylko ten myk z cofaniem pójdzie na ...
            Czy może coś jeszcze stracę?

Komentarz

osromocon, jeśli będziesz miał Climatronic to brak wizualizacji ustawień, poza tym pewnie nie brak info na maxi, brak sterowania z MF kiery

Komentarz

• osromocon
                Classic
                • 2011
                • 5

Kierownica będzie bez MF i Maxi Dota też nie będzie. Więc tylko cofanie.

Komentarz

• micho_m
                  Rider
                  • 2011
                  • 528
                  • Octavia III (5E3)
                  • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Ja bedziesz uzywal dvd z przodu i nie potrzebujesz wizualizacji to bierz. Ja zupelnie olalem temat dvd z przodu bo jest mi calkowicie zbedne i kupilem bolero bo ori to jednak ori. Idealnie pasuje i kompobuje sie z deska
                  Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
                  www.nawmar.pl

Komentarz

• sdss
                    Rider
                    • 2010
                    • 353
                    • Seat

Swing ma jedna wade nie ma złącza usb ani na karty. Ja swojego sprzedałem i kupiłem Amundsena.

Było YETI Jest LEON

Komentarz

Pracuję...